subota, svibnja 29, 2004

Mišolovka

Danas sam imao prilike doživjeti "ponudu koja se ne može odbiti". Igrajući se mačke i miša, promatrao sam policu prepunu prašaka za pranje veša, gelova i specijalnih sredstava. Kroz mozak su mi proletile (traumatične) slike svih reklama viđenih zadnjih tjedan dana... Da li uzeti ovaj, koji "pere jednako dobro ali štedi novac"... ili "čuva boju i nakon dvadeset pranja"... ili "imate 3 dodatna boda ako uzmete baš ovaj proizvod" ili "kupujte hrvatsko". Teška odluka. Tada sam, kao pravo muško, glumio neznalicu i blesana. Pozovem 8881 (Favorite broj) da dobijem naputak (naredbu) što da kupim. Prvi proizvod: NEMOJ TO KUPOVATI SVE JE SIVO OSTALO" Drugi proizvod: NEMOJ TO KUPOVATI ALERGIČNA SAM NA PRAŠAK Treći proizvod: NE ZEZAJ; ŠTO TI MISLIŠ; MAJCE SE S TIME NE MOGU OPRATI SVE JE SIVO OSTALO Četvrti proizvod: kaj si lud? Toliko o reklamama. Nakon toga sam kupio proizvod koji sam već 150 puta kupio, stalno isto, jednako loš proizvod kao i svi ostali, ali moj 8881 ga voli i ja tu ne mogu ništa... noebius

1 komentar:

clitorella kaže...

Negdje među postovima je post pod nazivom mislim "SMS muške guvernante"Možda da ti moja muška guvernanta izabere prašak.
Ljubim Domestos sve smrdi po varikini i sve pobijeli, nemaš frke sa bojom, alergične reakcije i osipi zagarantirani, ali čistoća je pola zdravlja.
Clitorella